460 ₴
Оригінальна продукція
Онлайн 24/7
Безкоштовна доставка
Характеристики Автобронзат-мус St.Moriz Pro Medium Coconut
Бренд St.Moriz
Об'єм 200 ml
Країна Великобританія
Вікова категорія 18+
Призначення для автозасмаги, зволоження
Класифікація мас маркет
Тип шкіри всі типи

Автобронзат-мус St.Moriz Pro Medium Coconut

Автобронзат-мус St.Moriz Pro Medium Coconut - зображення
%
У наявності
Код товару:
00888
В обране

Pro Medium Coconut від St.Moriz створює легкий та гарний відтінок засмаги на шкірі. Його унікальна формула забезпечує тривалу стійкість відтінку до 5 днів. Формула розроблена на основі зволожувальних компонентів, які забезпечують оптимальне зволоження клітин, повертають природне сяйво та заспокоюють пошкоджені ділянки. Засіб легко наноситься та створює рівномірне покриття без плям та смуг.

Властивості 

  • не залишає помаранчевого підтону;
  • швидко поглинається та не відбивається на одязі;
  • гарантує рівномірний бронзовий відтінок;
  • має приємний аромат кокоса;
  • невагома консистенція, ніби хмаринка.

Властивості 

Попередньо, за 24 години, забезпечте ексфоліацію шкірі за допомогою скрабу або пілінгу. Струсіть флакон та вичавіть невелику кількість мусу на рукавицю, нанесіть його масажними коловими рухами, заповнюючи усі ділянки тіла та обличчя. Засмага почне зʼявлятися вже через 4-6 годин. Після пройденого часу змийте засіб водою, бе застосування гелів та мила.

Склад 

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Sodium Metabisulfite, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Limonene, Citric Acid, Linalool, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Залишити відгук

Цей сайт використовує файли cookie для зручної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie