292 ₴
Оргигінальна продукція
Онлайн 24/7
Безкоштовна доставка
Характеристики Зволожувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою Hollyskin Hyaluronic Acid Face Cream
Бренд Hollyskin
Класифікація натуральна
Вікова категорія 18+
Тип шкіри всі типи
Призначення від зморшок, живлення, зволоження, зміцнення, розгладжування
Активні компоненти олія абрикосових кісточок, олія авокадо, сквалан
Країна Україна
Об'єм 50 ml
Час застосування універсальний

Зволожувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою Hollyskin Hyaluronic Acid Face Cream

Зволожувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою Hollyskin Hyaluronic Acid Face Cream - зображення
%
У наявності
Код товару:
00227
В обране

Зволожуючий крем Hollyskin Hyaluronic Acid Face Cream, збагачений гіалуроновою кислотою, глибоко зволожує кожен шар шкіри, запобігаючи втраті вологи та зберігаючи свіжий і ніжний колір обличчя протягом дня. Цей крем ефективно бореться з сухістю, лущенням і почервонінням, надаючи заспокійливий і розгладжуючий ефект, який допомагає боротися з ранніми ознаками старіння.

Активні інгредієнти 

  • олія абрикосових кісточок – живить шкіру, підвищує її тонус і зменшує ознаки втоми;
  • олія авокадо – багата омега-кислотами, протидіє дії вільних радикалів, покращує пружність і еластичність шкіри, зменшує пігментацію; 
  • сквалан захищає обличчя від шкідливих зовнішніх факторів, зволожує і відновлює шкіру, сприяючи глибшому засвоєнню вітамінів і необхідних мікроелементів.

Спосіб застосування

Нанести Hollyskin Hyaluronic Acid Face Cream на очищену суху шкіру, розподілити масажними рухами по шкірі. 

Склад

Hollyskin Hyaluronic Acid Face Cream: Aqua, Prunus Armeniaca kernel oil, Stearic acid, Glyceryl Monostearate, Glycerin, Dimethicone, Isopropyl Palmitate, Propylene glycol, Caprylic Capric Triglycerides, Squalane, Hydrogenated Persea Gratissima (Avocado) Seed oil, Sodium Hyaluronate, Tocophery. 

Залишити відгук

Цей сайт використовує файли cookie для зручної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie