604 ₴
Оргигінальна продукція
Онлайн 24/7
Безкоштовна доставка
Характеристики Крем для обличчя зі сніговою водорістю Q+A Snow Algae Intensiv Face Cream
Бренд Q+A
Класифікація натуральна
Вікова категорія 18+
Тип шкіри всі типи, суха
Призначення від подразнень, відновлення, живлення, зволоження
Активні компоненти гіалуронова кислота, олія ши, снігова водорість
Країна Великобританія
Об'єм 50 ml
Час застосування універсальний

Крем для обличчя зі сніговою водорістю Q+A Snow Algae Intensiv Face Cream

Крем для обличчя зі сніговою водорістю Q+A Snow Algae Intensiv Face Cream - зображення
%
У наявності
Код товару:
00225
В обране

Q+A Snow Algae Intensiv Face Cream – це порятунок чутливої та вікової шкіри. Порошок сніжної вдорості у складі розгладжує дерму, освітлює та зміцнює бар’єрні властивості. Вже після 6 тижнів використання ви помітите результат: шкіра стане більш пружною та еластичною, менш чутливою, м’якою та зволоженою. 

Властивості 

  • вирівнює тон та освітлює пігментні плями; 
  • усуває сліди пост-акне; 
  • виводить токсини та відновлює ліпідний баланс; 
  • стимулює вироблення колагену – робить шкіру більш пружною та підтягнутою; 
  • стимулює регенерацію тканин; 
  • зволожує та живить.

Спосіб застосування 

Нанести необхідну кількість Q+A Snow Algae Intensiv Face Cream на чисту тонізовану шкіру. Можна застосовувати і вдень, і вночі. 

Склад 

Q+A Snow Algae Intensiv Face Cream: Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Maltodextr Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Coenochloris Signiensis Extract, Lecithin, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Coconut Alcohol, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honicesucco , Sodium Benzoate, Citric Acid.

Залишити відгук

Цей сайт використовує файли cookie для зручної роботи користувача. Продовжуючи перегляд сторінок сайту, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie